BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN OTO GALERİCİLER SİTESİNE ZİYARET

GALERİCİ ESNAFI HALİNDEN MEMNUN

Şehitkamil Belediyesi şehir içinde dağınık halde bulunan ve şehir içi trafiğini olumsuz yönde etkileyen galerici esnafı ile ilgili yaptığı çalışmayla ilçe merkezinde bulunan galerici esnafını yeni yerlerine geçmesini sağlamıştı. Oto Galericiler Sitesinde esnafı ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, yapılan çalışmanın sonucunu görmek üzere esnafla bire bir iletişime geçti. Tek tek bütün galerici esnafını mekanlarında ziyaret eden Başkan Fadıloğlu esnaftan olumlu yönde tepki aldı. Büyükşehir Belediyesi ile yapılan ortak çalışmanın sonucunda hem şehir içindeki trafik rahatlamış oldu hem de galerici esnafı modern bir siteye kavuşmuş oldu.

SON DERECE MODERN BİR SİTE OLDU

Esnafın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesini sağlamak için bu sitenin yapımına katkı verdiklerini belirten Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve kooperatifteki başkan arkadaşlarımızın katkılarıyla birlikte oto galerici esnafımıza böyle bir tesis kazandırılmış olundu. Biraz uzadı gibi gözükse de sabrın sonu selamet mantığıyla şimdi yüzde seksen doluluk oranıyla bir galerici sitesi faaliyete geçmiş durumda. İnşallah yakın zamanda buranın resmi açılışını da yapacağız. Ufak tefek eksiklikleri de var ama en kısa zamanda burası tam doluluk kapasitesi ile Gaziantep’e hizmet edecek hale gelecek. Artık burada vatandaşımız aracını park ettikten sonra buradaki dükkânları tek tek gezip istediği fiyata istediği aracı alabilecek. Sosyal donatı yönünden de çok kapasiteli bir yer oldu. İleride faaliyete geçecek banka şubeleri sayesinde vatandaş gereken tüm işlemleri buradan yapıp alışverişini gerçekleştirmiş olacaklar” dedi.

BURADAKİ TİCARET ORTAMINDAN ESNAF OLARAK MEMNUNUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren Oto Alım Satım Derneği Başkanı Doğan Aslan; “ Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. 2011 yılından beri yoğun çaba sarf ederek sitemizi bu hale getirdik. Tabi ki ufak tefek eksiklikleri var ama onlar da çözülemeyecek şeyler değil. Bütün esnafımız aynı işi yapan esnaflarız ve buradaki ticaret ortamından son derece memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YAPILAN SİTE İLE BİRLİKTE ESNAF BİR ARAYA GELDİ

Dağınık halde şehir içinde faaliyet gösterdiklerini belirten galerici esnafı ise; “  Yeni yapılan site ile birlikte bir araya geldik. Burada ki sistem sayesinde hem araç sahipleri hem de araç alacak vatandaşlar rahat bir şekilde alışverişini yapabiliyor. İş yapma konusunda da herhangi bir sıkıntı yok. Yapılan bu hizmetten son derece memnunuz” dediler.