BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN ŞAHİNBEY KAYMAKAMINA ZİYARET

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Başkan Yardımcısı Murat Özgüler’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Turan; “ Öncelikle değerli başkanımın şahsında bütün Şehitkamil sakinlerini selamlıyorum. Şehitkamil Belediyesinin çalışmalarını buraya tayinim çıkmadan önce biliyordum. Değerli başkanıma Rabbim güç kuvvet versin. Ben bu güzel çalışmalardan dolayı kendisini ve ekibini alkışlıyor tebrik ediyorum. Çünkü alkışlanacak hizmetlere imza atıyorlar. Gerçekleştirdikleri bu ziyaret benim ve Şahinbeyliler için çok kıymetli. Gaziantep ailesinin içinde yer almaktan çok mutluyum. Hepimizin ortak fikri, tek vücut olup, Gaziantep’imize en güzel hizmetleri yapabilmemizdir. Gaziantep’te bu ortam ve güzellik fazlasıyla var. Sosyal belediyecilikte üstün başarısı nedeniyle başkanımı ve ekip arkadaşlarını kutluyorum” dedi.

Şahinbey Kaymakamlığına atanan Uğur Turan ile birlikte Gaziantep’te güzel projelere imza atacaklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Uyumlu bir şekilde çalışarak, el birliğiyle inşallah Gaziantep’imize güzel hizmetler sunacağız. Sayın Kaymakamımız Tokat'ın Niksar ilçesinde vatandaşla iç içe ve sevecen tavırlarıyla ilçeyle güzel diyaloglar kuran birisidir. Bizde elimizden geldiği kadar kendisine yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.