BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN ÜÇ AYRI MAHALLEYE EV ZİYARETİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


İHTİYAÇ ANINDA VATANDAŞLARIN YANINDALAR

Vatandaşların ayağına giderek sıkıntılarına ve sevinçlerine ortak olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Zeytinli, Dülükbaba ve Girne Mahallelerine ziyarette bulundular. Gittikleri mahallelerde yoğun ilgiyle karşılaşan ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Koçer ile Fadıloğlu, ziyarette bulundukları evlerde uzun süre vakit geçirdiler.

MİLLETVEKİLİ KOÇER VE BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN ÜÇ MAHALLEYE ZİYARET

İlk olarak Zeytinli Mahallesinde oturan ve eşi Hatay Reyhanlı’da askerlik yapan 2 çocuk annesi Humma Ertürk’ün evine misafir olan Milletvekili Koçer ile Başkan Fadıloğlu, daha sonra Dülük Baba Mahallesinde İkamet eden yürüme engelli 69 yaşındaki Hüzüme Keklik’i ziyaret ettiler. Ardından doğuştan bedensel engelli 16 yaşındaki İsmet Kaya’yı ziyaret eden Koçer ve Fadıloğlu ziyaretleri ile Kaya ailesini mutlu etti.

SOSYAL DEVLET OLMANIN GEREKLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ

Sosyal devlet olma gereklerini yerine getirdiklerini ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer; “Elimizden gelen her konuya şehrin hangi noktasında olursa olsun vakıf olmaya çalışıyoruz. Ama bizim ulaşamadığımız insanlar varsa bizlere ulaşsınlar belediyelerimize ulaşsınlar. Bizler bunun için varız. Elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti göstereceğimizden vatandaşlarımızın hiç kuşkusu olmasın. Bizler sayın Başbakanımızın talimatıyla Gaziantep’ten Ankara’ya gönül köprüsü kuruyoruz. Buraya Başbakanımızın selamlarını getirdik. Aynı zamanda buradan da Başbakanımıza selamlar götüreceğiz” dedi.

BİZİM ASLİ VAZİFEMİZ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAK

Şehitkamil Belediyesi olarak asli vazifelerini yerine getirdiklerini belirten Başkan Fadıloğlu; “ Belediye olarak sorumluluğumuzda olan alanlar içinde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Aynı zamanda gerekli saha çalışmalarını yapıyoruz. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Bizler vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda her türlü gayreti gösteriyoruz. Bugün de burada Kaya ailesinin yanında olduk ve engelli kardeşimizin talebini yerine getirdik. Talepler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

BELEDİYEMİZ SAYESİNDE YÜKÜMÜZ HAFİFLEDİ

Doğuştan engelli İsmet Kaya’nın babası Hanefi Kaya; “ Belediyemiz yükümüzü bir nebze de olsun hafifletti. Sosyal devlet anlayışı ile yardımımıza koştu. Benim çocuğum doğuştan engelli ve yürüme güçlüğü çekiyor. Bizde belediyeye bu doğrultuda bir dilekçe yazdık. Belediyemiz bu talebimize en kısa sürede cevap verdi. Çok mutluyum Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tekerlekli sandalyeyi aldığı için çok mutlu olan İsmet Kaya artık anneme ve babama yük olmayacağım diyerek ziyarete katılan herkesi duygulandırdı.