BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN YIKIM SÖYLENTİLERİNE YANIT

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Onat Kutlar Mahalle Sakinleri, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı.

Vatandaşların sorularını alan Başkan Fadıloğlu, bunları tek tek cevaplayarak kafalarındaki soru işaretlerini giderdi. Mahalle sakinleri evlerinin yıkılacağı yönünde haber aldıklarını bunun doğru olup olmadığını merak ettiklerini belirterek “ Başkanımızın burada bizleri dinlemesi sorunun çözüleceği yönünde umutlarımızı arttırıyor” diye konuştular.

Başkan Fadıloğlu; “Kimsenin Evini Yıktığımız Yok !”

Hiçbir vatandaşın mağdur edilemeyeceğini belirten Başkan Fadıloğlu, görevlerinin vatandaşa hizmet olduğunu vurgulayarak “Bizler birbirimizin kötülüğünü düşünmeyiz arkadaşlar, çünkü bizler biriz… Sizlerin hizmetkarlığı için buradayız. Kimsenin evini yıktığımız yok. Bu söylentiler art niyetli şekilde çıkarılıyor. Sadece, bundan sonra yapılacak inşaatları kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde şekillendirmektir. Bizim burada yapmak istediğimiz iş; bundan sonra yapılacak inşatlar için geçerlidir. Bu da zaten sizin iyiliğiniz için, şartlarınızı daha iyiye getirmek içindir” dedi.

“Bu Söylentileri, Bazı Art Niyetli İnsanlar Çıkarıyor”

Bazı art niyetli ve bu işten çıkar elde etmek isteyen daha doğrusu bu işi ticarete döken kişilerin bundan rahatsız olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu; Oysaki bu kişilerin iddia ettiğinin aksine evlerin, planlı bir bölgede olacağından değerlerinin de artacağını söyledi.
Başkan Fadıloğlu; projenin yeniden gözden geçirilerek on beş gün içerisinde tekrar bir araya gelinmesini önerdi. Vatandaşlar ise öneriyi alkışlarla destekleyerek onayladı.