BAŞKAN FADILOĞLU'NU HAYRANLIKLA İZLİYORUM

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na Başkan yardımcıları da eşlik etti. Hizmetler hakkında karşılıklı fikir alış-verişinde bulunan Kaymakam Turan ile Başkan Fadıloğlu, her zaman halkın hizmetinde olduklarını ve kurumlar arası ilişkileri üst safhada tutarak vatandaşa hizmet etmeye gayret gösterdiklerini belirttiler.

BAŞKANIMI İZLİYOR VE İSTİFADE ETMEYE ÇALIŞIYORUM…

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ekibiyle güzel projelere imza attığına değinen Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan; “Değerli başkanımızla sık sık bir araya geliyoruz. Kendisinden istifade etmeye çalışıyoruz. Herkesin herkesten alabileceği çok şey var. Bende sevgili Başkanımı hayranlıkla izliyor ve yaptığı projeler, insani ilişkilerinin bu kadar candan olmasını tebrik ediyorum. İnsana çok değer veren bir yapısı var başkanımızın. Allah ekibiyle beraber yar ve yardımcısı olsun” dedi.

KURUMLAR ARASI İLİŞKİLERİ ÜST SEVİYEDE TUTUYORUZ…

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’a ziyaretten dolayı teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Milletin hizmetkarlığına talip olarak bu görevlere geldik. Kurumlar arası ilişkileri üst seviyede tutarak, milletimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bu hizmet kervanında kurumlar arası uyum çok önemli. Bizde bu uyumu en iyi şekilde değerlendirerek vatandaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu güzellikleri hep beraber başarıyoruz.