BAŞKAN FADILOĞLU, ÖĞRENCİLERLE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPTI

Şehitkamil Anne Merkezi’ne bağlı sosyal tesislerde eğitim gören öğrencilerle birlikte Dülük Tabiat Parkı’nda mıntıka temizliği yapan Başkan Fadıloğlu, amaçlarının çocuklara çevre bilincini aşılamak olduğunu söyledi. Çocuklarla birlikte kollarını sıvayan ve eline çöp poşeti alarak yerlere atılmış atıkları toplayan Başkan Fadıloğlu, temizliğin çok önemli olduğunu belirterek çocuklara altın değerinde nasihatlerde bulundu. Başkan Fadıloğlu ile birlikte mıntıka temizliği yapan öğrencilerde bundan sonra çevreyi daha temiz tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler.

Mıntıka temizliği sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyemize bağlı olan anne merkezlerimizde eğitim gören çocuklarımızı Dülük Tabiat Parkı’na getirdik. Burada öğrencilerle hem piknik hem de mıntıka temizliği yapacağız. Amacımız öğrencilere temizlik yaptırmak değil, esas amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızda çevre bilincini aşılamaktır. Burada piknik öncesi çocuklarla birlikte çevreye atılan çöpleri topluyoruz. Çocuklarla birlikte bu işi zevkle yapıyoruz. Çocuklarımızda bu sayede çevreyi temiz tutmak için daha fazla çaba harcayacaklar. Belediyecilik hizmetinin yanında kültür ve sosyal alanda da birçok çalışma yapıyoruz. Sadece yol, su ve kanalizasyon işleri yapmıyor, her alanda bulunmaya gayret gösteriyoruz. Özellikle de eğitim konusunda daha fazla çaba harcıyoruz. Her zamanda eğitimin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Burada bizimle mıntıka temizliği ve piknik yapan çocuklarımızda yapılan bu aktiviteden dolayı çok mutlu olduklarını söylüyorlar. Eğitim alanındaki organizasyonları daha da arttıracağız” dedi.