_740.jpg)
BAŞKAN FADILOĞLU, PAZAR YERLERİ KONUSUNDA SÖZÜNÜ TUTTU
İlçe sınırları içerisindeki nitelikli ve fonksiyonel pazar yeri sayılarına her geçen gün yenilerini ekleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı için söz verdiği 2 pazar yerinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Fıstıklık ve Burak Mahallesi’nde yapımları süren pazar yerlerini Kurban Bayramı’ndan önce tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Fadıloğlu, vatandaşın talebini yerine getirmek adına çalıştıklarını vurguladı.
Her iki pazar yerinin de toplam bin 500 metrekare kapalı alana sahip olduğu bilgisini veren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, pazar yerlerinde; 52 adet tezgah alanı, zabıta kontrol odası, mescit ve bay-bayan WC bulunacağını söyledi.
TALEPLERİ YERİNE GETİRMEK ADINA GAYRET GÖSTERİYORUZ
Mahalle kültüründe çok önemli bir yere sahip olan pazar yerlerini nitelik olarak daha kullanışlı hale getirmek için çalıştıklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, pazar yerlerinin yapımına ilişkin önceden söz verdiklerini, şimdi de verdikleri sözü tutmak için çalıştıklarını kaydetti. Başkan Fadıloğlu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Fıstıklık ve Burak mahallelerimizde ikamet eden hemşehrilerimizin pazar yeri yapılması yönünde talepleri vardı. Biz de halkımıza pazar yerlerini yapacağımıza yönelik söz vermiştik. Sözümüzü yerine getirmek adına planlama çalışmalarını yaptık ve tamamladık. Mülkiyet problemini çözdük. Şu anda da her iki mahallemizde aynı anda yapım çalışmamız devam ediyor. İnşallah Kurban Bayramı’ndan önce tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek adına imkanlar dahilinde tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz. Şimdiden her iki pazar yerimiz de halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”
Haberler
MUHARREM AYININ BEREKETİ ŞEHİTKAMİL’DE PAYLAŞILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ 42 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN OSMANGAZİ MAHALLESİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ'DAN, ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ
HACIBABA’YA YENİ PARK MÜJDESİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN TAKSİCİ ESNAFINA ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
YALANGOZ MAHALLESİ YILLARDIR BEKLEDİĞİ YOLA KAVUŞTU