BAŞKAN FADILOĞLU, POLİS TEŞKİLATININ 167. YILINI KUTLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu mesajında; "Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yıldönümü münasebetiyle, ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan emniyet güçlerimizin ve ailelerinin bayramını kutluyorum" dedi.

 

Fadıloğlu mesajında şunları kaydetti:


"Yetkilerini yasalarımızdan, desteğini halkımızdan alan emniyet teşkilatımız, demokratik düzenin olduğu gibi toplumsal yaşantımızın da en önemli teminatlarından biridir “Polis teşkilatı din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin tüm gücüyle halkın can ve mal güvenliğini korumaya çalışmaktadır. Suçluluğu önlemek ve buna ilişkin çözümler geliştirmek yalnızca Polisin görevi değildir. Çağdaş suçla mücadele yaklaşımlarına göre; suç ve suçluluğa yönelik toplumun da duyarlı ve bilinçli olması gerekmektedir. 167. Yılını Kutlayan Polis teşkilatımızın, hep yanımızda olduğunu bilmek, bizlere güven ve huzur vermektedir.

 

Emniyet hizmeti, toplum hayatındaki ve sunulmasındaki zorluklar açısından büyük önem arz eden bir kamu hizmetidir. Bu hizmetin toplumsal hayattaki yerine bakıldığı zaman kamu düzeninin sağlanmasının insanların birlikte, yani toplum halinde yaşayabilmelerinin vazgeçilmez ve birinci derecede bir şartı olduğu görülür.

 

Halkımızın güvenliği konusunda emniyet teşkilatımızın bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hassasiyetle ve halkımızı kucaklayarak görev yapacağına yürekten inanıyorum. Ülkemizin huzur ve güvenliği için görevleri başında hayatını kaybeden şehitlerimizi ve yaralanan gazilerimizi saygıyla anıyor, halkımızın güvenliği ve huzurunun teminatı olan polis teşkilatımızı yaptıkları kutsal görevden dolayı kutluyorum." 

 

                                                                                                                                                                 ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI

                                                                                                                                                                            M. Rıdvan FADILOĞLU