BAŞKAN FADILOĞLU, RAMAZANIN BEREKETİNİ VATANDAŞLARLA BİRLİKTE YAŞADI

ÇAT KAPI ZİYARET

Ramazan ayında da vatandaşla iç içe olmayı devam ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ailelerin iftar sofrasına misafir oldu. Yaprak Mahallesinde ikamet eden dört ayrı aileye çat kapı ziyarette bulunan Başkan Fadıloğlu, vatandaşların dertlerini dinledi. Ellerinden geldiğince kimseyi bu ayda yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. Başkan Fadıloğlu’na ziyaretler esnasında Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç’ta eşlik etti.

BAŞKAN FADILOĞLU, İFTAR SOFRASINA VATANDAŞLA BİRLİKTE OTURDU

Ziyaretine Ayşe Doğan isimli vatandaşla başlayan Başkan Fadıloğlu, ardından Ahmet Başaran ve Hülya Özsoyluca’ya konuk oldu. Ailelerle bir süre sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Fadıloğlu son olarak beş çocuk annesi ve eşi diyaliz hastası olan Rahime Tokmak’a konuk oldu. Başkan Fadıloğlu Tokmak ailesinin bireyleriyle tek tek sohbet ettikten sonra yanında getirdiği oyuncakları evdeki küçük çocuklara armağan etti. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte iftarını burada açan Başkan Fadıloğlu ailenin yanından ayrıldı.