BAŞKAN FADILOĞLU, ŞAMPİYON HALKOYUNCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

ASIL BAŞARI GAZİANTEP KÜLTÜRÜRÜNÜN YAŞATILMASI

Ödül töreninde şampiyon sporculara seslenen Başkan Fadıloğlu; “Sezon boyunca elde edilen tüm başarılar elbette ki sportif açıdan büyük bir önem arz ediyor. Ama bundan daha önemlisi sizlerin aracılığı ile Gaziantep halk kültürünün, halkoyunlarının tüm Türkiye tanıtılmış olmasıdır. Gelecek nesillere bırakılacak en büyük hazinelerden birinin kültür, örf adetlerdir. Nesilden nesile öğretilerek, anlatılarak aktarılan bu öğelerin yaşatılması en büyük başarıdır” dedi.

OYUNCULARDAN FADILOĞLU’NA TÜRKÜLÜ TEŞEKKÜR

Ödül töreni esnasında Şehitkamil Belediyespor Kulübü Halkoyunları Antrenörü Sait Koca Türkiye Halkoyunları Federasyonu Başkanlığı adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na Türkiye şampiyonası teşekkür ve katılım belgelerini takdim ederken, halkoyunları topluluğu sporcuları kendilerini sezon boyunca yalnız bırakmayan Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkürlerini Başkan Fadıloğlu’nun sevdiği türküleri söyleyerek ilettiler.