BAŞKAN FADILOĞLU "THE BEST FİVE" BASKETBOL KAMPINI ZİYARET ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


AMERİKALI ANTRENÖRLERDEN BASKETBOL ZİYAFETİ

Kampın ikinci gününde sabah antrenmanını ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bir süre Türkiye Basketbol Federasyonu Yaz Kampları Direktörü Kıvanç Ayvalıoğlu’yla sohbet etti. Türkiye’nin bir çok farklı bölgesinden yaz kampına katılmak üzere Gaziantep’e gelen basketbolcu adaylarının çalışmalarını izleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, daha sonra kampın Başantrenörü Chris Dial kaptanlığında 20’nin üzerinde Türk ve Amerikalı antrenörlerin yürüttüğü basketbol ziyafetine eşlik etti.

BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ 

Türkiye Basketbol Federasyonu The Best Five Yaz Basketbol Kampında misafir sporcuları yalnız bırakmayan Fadıloğlu kampta verilen molayla birlikte misafir sporcularla tanıştı. Yıldız basketbolcu adaylarına seslenen Başkan Fadıloğlu; “Gaziantep’te Türkiye Basketbol Federasyonu ve Gaziantep Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen bu faaliyete sizleri şehrimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sizler için her şey sıfırdan başlıyor. Bu kampta bir yandan eğitim görüyor diğer yandan kişisel becerilerinizi ortaya çıkartıyorsunuz. Umarım burada gösterdiğiniz başarılarla kademe kademe yukarı çıkıp gelecekte ülkemizi temsil edecek bir sporcu veya antrenör olursunuz. Bu elbette emek harcayarak oluyor” dedi.

Ziyaretin sonunda The Best Five Basketbol Yaz Kampları Direktörü Kıvanç Ayvalıoğlu kampa olan katkılarından ve Türk Basketboluna verdiği desteklerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür plaketi sundu.