BAŞKAN FADILOĞLU, VATANDAŞIN ACISINI PAYLAŞIYOR

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ İHTİYACI OLAN HERKESE KUCAK AÇIYOR

Yaklaşık 10 yıl önce Osmaniye’de Devlet Demiryolları’nda çalıştığı sırada trenin çarpması sonucu ağır yaralanan 3 çocuk babası 59 yaşındaki İsmail Kılıç, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı.  Kazanın şiddetinden dolayı vücudunda büyük hasarlar meydana gelen Kılıç’ın iki ayağı da diz altından kesilmişti. Her iki ayağını da kaybetmenin acısını yaşayan talihsiz adam hastaneden taburcu edildikten sonra Gaziantep’te Merveşehir Mahallesi’nde ikamet eden kızının evine yerleşti. İş kazası geçiren Kılıç’a ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ailenin sorunlarını da dinledi. İsmail Kılıç’ın bundan sonraki hayatını daha kolay devam ettirebilmesi için akülü araç hediye eden Başkan Fadıloğlu, ihtiyacı olan herkese kucak açtıklarını dile getirdi. Tekerlekli ve akülü araçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Fadıloğlu, milletin kaynağını yine millete harcadıklarını belirtti.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ”

Başkan Fadıloğlu’nun her konuda duyarlı olduğunu vurgulayan Merveşehir Mahalle Muhtarı Adem Sekibağ, “Şehitkamil Belediye Başkanımız her konuda olduğu gibi özellikle yardım konusunda çok duyarlı. Daha öncede mahallemizdeki engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye vererek onlarında yaşamlarını kolaylaştırdı. Bu durumdan vatandaşlarımız çok memnun. Artık bizler başkanımızın hızına yetişemiyoruz. Sürekli ziyaret ve gezi programları gerçekleştiriyor. Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun” dedi.

İsmail Kılıç’ın damadı Kalender Kalenderoğlu’da Başkan Fadıloğlu’na duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

“AKÜLÜ ARAÇ İLE HAYATIM KOLAYLAŞACAK”

Akülü araç sayesinde artık daha rahat hareket edebileceğini söyleyen İsmail Kılıç, “Osmaniye’de Devlet Demiryolları’nda çalıştığım sırada bir trenin çarpması sonucu iki ayağımı da kaybettim. Olayın ardından kızımın yanına yerleştim. Bugüne kadar ailemin yardımıyla güçlükle ihtiyaçlarımı karşılıyordum. Herkese eziyet veriyordum. Sağ olsun belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, yep yeni akülü araç hediye ederek beni bu yükten kurtardı. Artık bundan sonra daha rahat hareket edebileceğim. Sokaklarda dolaşıp, parklarda gezebileceğim. Çok güzel bir duygu. Belediye başkanımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

“ALLAH İSMAİL KARDEŞİMİZE ŞİFA VERSİN”

İsmail Kılıç’ın yaklaşık 10 yıl önce geçirdiği tren kazasının ardından ayaklarını kaybettiğini dile getiren Başkan Fadıloğlu ise, “İsmail kardeşimiz geçirdiği kazanın ardından malulen emekli olmuş. Allah devletimize zeval vermesin. Sağlık açısından belli bir yere gelen İsmail Kılıç’ın sosyal hayattan kopmaması ve en azından kendi ihtiyaçlarını görebilecek bir imkanı olması için kendisine akülü araç hediye ettik. Bunun öncesinde arkadaşlarımız muhtarımızın akülü araç talep etmesinden dolayı inceleme yaptılar. Yerinde inceleme yapılması sonucunda İsmail Kılıç’a akülü araç verilmesinin uygun olduğu tespit edildi. Bizlerde zaman kaybetmeden akülü aracı kendisine teslim ettik. Allah İsmail kardeşimize şifa versin” şeklinde konuştu.