
BAŞKAN FADILOĞLU, YARDIM ELİNİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Şehitkamil Belediyesi, sosyal güvencesi olmayan engellilere destek olmaya devam ediyor. Bu amaçla ilgili Müdürlükler tarafından ihtiyaç sahibi olduğunu belgeleyen vatandaşlara yönelik yapılan bu destekler tüm hızıyla devam ediyor. Zeytinli Mahallesinde ikametgah eden ve 2 yıl önce geçirdiği rahatsızlıktan dolayı vücudunun yüzde 92’si kullanamayan Ayşe Bilici’ye yardım elini uzatan Fadıloğlu, "Hastalık nedeniyle engelli durumuna düşen insanlarımızın yardımına koşmak sosyal bir sorumluluktur.
Herhangi bir sosyal güvencesi olmayan insanlara sahip çıkmak, yol ve park yapmak kadar önemlidir. Bu insanlarda bizim insanlarımız. Hepimiz birer engelli adayı olduğunu unutmamalıyız. Şu anda akülü araba temin ettiğimiz Ayşe Bilici kardeşimiz artık ailesinden daha az destek alacak." dedi.
Başkana teşekkür eden Bilici, "Allah kimseyi benim gibi engelli yapmasın. Allah başkanıma güç ve kuvvet versin." diye konuştu.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE ANNELER VE ÇOCUKLARI DOYASIYA EĞLENECEK
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DE GENÇLİK, BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLAYACAK
ŞEHİTKAMİLLİ KADINLAR HAYATA RENK KATTI
BAŞKAN YILMAZ’A BATIKENT’TE YOĞUN İLGİ
ŞEHİTKAMİL'DE 05.05.2025 YOĞUNLUĞU
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞEHİTKAMİL BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLENİYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN UMUT MAHALLESİ’NE 3’Ü 1 ARADA PARK
BAŞKAN YILMAZ, KARŞIYAKA’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ