BAŞKAN FADILOĞLU, YENİ YILA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE GİRDİ

BAŞKAN FADILOĞLU YENİ YILDA EV EV DOLAŞTI

 

Zeytinli, Kayaönü, Karacaoğlan ve Mithat Paşa Mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahipleri ile yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, ziyaretlerini gece geç saatlere kadar sürdürdü. İhtiyaç sahipleri ile tek tek ilgilenen ve evdeki çocuklarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu, sorunları dinleyerek çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi. Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden oldukça memnun kalan vatandaşlar, sıkıntılarını paylaştılar. İhtiyaç sahiplerine çeşitli yardım malzemesi hediye eden Başkan Fadıloğlu, çocuklara da eğitim seti ve oyuncak hediye etti.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA HAYIR DUASI

 

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen ihtiyaç sahipleri, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, evimize gelerek bizleri yeni yılda da yalnız bırakmadı. Bizlerle yakından ilgilenen başkanımız sorunlarımızı dinleyip çözüm buldu. Allah kendisinden razı olsun. Ziyaretinden dolayı çok gururlu ve onurluyuz. Yeni yılı evinde ailesi ile geçirmek yerine bizlerle birlikte olan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok büyük bir fedakarlık yaptılar” dediler.

 

“YENİ YILI VATANDAŞLARIMIZLA GEÇİRMEK İSTEDİK”

 

Yeni yılı ev ziyaretlerinde bulunarak geçirdiklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, “Yılbaşı gecesi değişik evlerde ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu akşam imkan dahilinde daha fazla ev ziyaretinde bulunmaya gayret gösteriyoruz. Sayın Başbakanımızın direktifleri doğrultusunda her zaman milletimizin emrindeyiz. Başbakanımız haklı olarak bizlerin evlerimizden çok sahada dolaşmamızı istiyor. Çünkü, almış olduğumuz görevin bilincindeyiz. Vatandaşlarımızın ne tür sıkıntısı varsa, bire bir görüp ona göre çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Allah’a şükür ziyaret ettiğimiz ailelerden de bunları görüyoruz. Ekibimiz tarafından araştırmalar neticesinde ihtiyaçlar doğrultusunda yardımlar yapılıyor. Bu akşam da onlarla birlikte olmak istedik. İmkanlarımız ölçüsünde de daha fazla vatandaşlarımızla birlikte olarak onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Allah her sene sağlık ve sıhhatle çıkmamızı nasip etsin. Bizlere de hayırlı görevler yapmamızı nasip etsin. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yıllarını kutluyorum” diye konuştu.