BAŞKAN FADILOĞLU AK PARTİLİ GENÇLERLE BULUŞTU

 4 YIL İÇERİSİNDE 200’DEN FAZLA PROJEYE İMZA ATTIK

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından her hafta düzenlenen İstişare Toplantısının bu haftaki konuğu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu oldu.  İnsan odaklı çalışmalarıyla vatandaşların gönlünde taht kuran Başkan Fadıloğlu, bu kez hizmetlerini AK Parti İl Gençlik Kolları üyelerine tanıttı. Parmak ısırtan projeleriyle gençleri şaşırtan Başkan Fadıloğlu, nitelikli hizmetlerinden dolayı takdir topladı. Uyguladığı birçok projeyle insanların yaşamlarını kolaylaştıran ve insanlara sosyal donatı alanları sağlayan Başkan Fadıloğlu, eğitime verdiği önemli desteklerle de herkesin beğenisini kazandı. Görev süresi içinde ve görev sonrasında güzel hizmetleriyle anılmak için sağlam adımlar atan Başkan Fadıloğlu, sosyal belediyecilik alanındaki örnek çalışmalarıyla şehrin vizyonunu değiştirdiklerini kaydetti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu 4 yıl içerisinde 200’den fazla projeye imza attıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz 4 yıldan bu yana kendi mimarlar ve mühendislerimizle yola çıkarak, 200’den fazla farklı projeye imza attık. Bunların en başında Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi (ŞKM), Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelale, Katı Atık Ayrıştırma Merkezi (MÖP), Alleben 1 ve Alleben 2 Yüzme Havuzları, Gazikent Toplu Konutları, Şirinevler Sosyal Konutları ve Şirinevler 2+1, Güneş Panelleri, Sosyal Tesisler, Vefa ile Merhamet Eli Projesi ile birlikte 214 farklı projeye imza attık. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak, kendi mimar ve mühendis arkadaşlarımızla yola çıkarak bu projelerimizi hayata geçiriyoruz. Amacımız insanlarımıza güzel bir Şehitkamil ilçesi bırakmaktır” diye konuştu.

 

“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Başkan Rıdvan Fadıloğlu gençlere tavsiyelerde bulunurken, “Belediyecilikte yapılacak işler mutlaka vardır. Öncelikle Belediyecilikte eskisiyle yenisini kıyaslamamız lazım. Eskisi olmayanın yenisi olmaz, yenisi olmayanın eskisi olmaz. Gençlerimize sahip çıkacağız, onlar olgunlaşacak daha sonra onlar eski olacaklar ve yenilerini geliştirecekler. Bu döngüyü sağlayamazsak bu döngüye sahip olamayız. Bugün bizim kendi içerimizde ne kadar senkronize ne kadar biri birine fedakarlık gösterebilen anlayışla hizmet edersek başarımız o kadar yukarda olur” şeklinde konuştu.

 

DİNÇOĞLU’NDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi’nin önemli çalışmalara imza attığını dile getiren AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinçoğlu, “Yoğun programları arasında zaman ayıran ve bizleri faaliyetleri konusunda bilgilendiren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz. Şehitkamil Belediyemiz Türkiye’ye örnek olmuş bir belediyecilik yapıyor. Projelerinin hepsi birbirinden güzel ve özel projeler. Gaziantep’imize sosyal ihtiyaçları olan otoparklar, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk oyun sahaları gibi birçok sorunları çözerken, diğer bir taraftan muhteşem bir medeniyetin yansıması olan tarihi eserlerimizi de koruyarak gelecek nesillere aktarılmasını sağlamaktadır” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinçoğlu tarafından Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkan Fadıloğlu’na ödül verirken çekilmiş fotoğrafını hediye etti. Toplantıya, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinçoğlu ve AK Partili gençler katıldı.