BAŞKAN FADILOĞLU ARIL MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu; “Muhtarlarımızla Birlikte Mahalleleri Tek Tek İnceliyoruz”

Arıl Köyü’nün Mahalleye dönüştürülmesi ile burayı ilçedeki diğer mahallelerin standardına yükseltmek için çalışmalara başladıklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Sorunları yerinde tespit etmek için muhtarlarımızla birlikte mahalleleri tek tek gezerek incelemelerde bulunuyoruz. Arıl Mahallesi’nde yaşanmakta olan su sorunu, GASKİ’ye bildirerek gerekli çalışmaların yapılmasını istedik. Problemleri belediyeden izlemek yerine; semt ve mahalleleri gezerek sıkıntıları yerinde tespit ediyoruz. Böylece de sorunlara daha kalıcı çözümler ortaya çıkıyor.

İncelemelerimiz sonucunda pratik olarak çözülebilecek sorunları, derhal ilgili birimler ile irtibat kurarak görüşüyoruz. Daha büyük ve zaman gerektiren problemleri ise; düzenli biçimde takip ederek çözüme kavuşmasını sağlıyoruz” diye konuştu.


Muhtar Ekici; “Başkanımıza Sorunları Bildirdik Sağ olsun Çözüm İçin Hemen Çalışmaları Başlattı”

Mahalle incelemelerinde Başkan Fadıloğlu’na eşlik eden Arıl Mahalle Muhtarları’ndan Mustafa Ekici de konuyla ilgili; “Eksiklikleri başkanımıza bildirdik. Sağ olsunlar hemen gerekli talimatları vererek çalışmaları başladı” dedi.

Muhtar Cihan; “Başkanımız Sürekli Yanımızda”

Diğer muhtar Ömer Faruk Cihan ise; “Sayın Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürekli yanımızda, sorunlarımızı dinliyor ve çözüm üretmek için çalışıyor. Kendisine bundan dolayı mahallem adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.