BAŞKAN FADILOĞLU ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


MAHALLELER BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

Modern ve rahat bir şehir hayatının önemli unsurlarından olan mahalleler, Şehitkamil Belediyesi’nin yaptığı asfalt çalışmalarıyla baştan aşağıya yenileniyor. Kalabalık bir ekiple ayrı ayrı mahallelerde gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eski asfaltı son model araçlarla kazıyarak yerine sıfır asfalt döşüyor. Budak mahallesinde yapılan çalışmaları kurmaylarıyla birlikte inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, muhtar ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDA DURMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Vatandaşların memnuniyeti için teşekkürlerini dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Verdiğimiz sözün arkasında durmanın gururunu yaşıyoruz. 2012 yılında son sistem araçlarla eski asfaltı kazıyarak yerine sıfır asfalt yapma taahhüdümüz vardı. Sırasıyla bu çalışmaları tek tek yapıyoruz. İhtiyaç duyulan mahallelerimize bu çalışmaları götüreceğiz. Sadece merkeze bağlı mahallelerimize değil köylerimize ve mahalle olan köylerimize de bu hizmetlerimizi götürüyoruz. Vatandaşlarla gezi esnası yaptığımız görüşmelerde son derece memnun olduklarını dile getiriyorular. Bizde kendilerinin memnuniyeti için gece gündüz demeden sahalarda çalışıyoruz. Hayır dualarını aldığımız için çok mutluyuz. Şuan Budak Mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Daha sonra Gazi, Sarıgüllük ve Güvenevler mahallelerimizi kazıyarak sıfır asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.  

BAŞKANIMIZA VE EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yollarının uzun zamandır yama ile kapatılıp geçiştirildiğini vurgulayan Budak Mahalle Muhtarı Orhan Adanacıoğlu; “ Uzun zamandır yama ile geçici önlemler alınan bir mahalleyiz. Beklediğimiz o yıllara değen bir çalışma yapıldığına şahit oluyoruz. Eski asfaltımız kazınarak yerine sıfır asfalt döşeniyor. Başkanımla görüşmelerimiz neticesinde daha sonra ise kaldırımların tek tip yapılacağını söyledi. Mahallem adına Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YILLARDIR ÖZLEMİNİ DUYDUĞUMUZ BİR HİZMETTİ

Yıllardır özlemini duydukları bir hizmetin hummalı bir şekilde yapılmaya başlanmasından dolayı mutluluklarını dile getiren Budak Mahallesi sakini Çoşkun Koçak; “ Yıllardır bu mahallede esnaflık yapıyorum. Şuan gördüğüm manzara karşısında çok mutlu oldum. Şehitkamil Belediyemiz geniş bir ekiple çok güzel bir çalışma başlattı. Başkanımızda sık sık ziyaret ederek yerinde inceledi ve bizlerin fikrini aldı. Hem başkanımıza hem emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.