BAŞKAN FADILOĞLU ATABEK İLKÖĞRETİM OKULUNU ZİYARET ETTİ

ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Her hafta çeşitli semtlerde okul ziyaretlerinde bulunarak eksikleri yerinde tespit eden Başkan Fadıloğlu, eğitim alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. Ziyaretleri kapsamında Atabek İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, okulu gezerek eksiklikleri yerinde tespit etti. Okulu gezdiği sırada, yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin isteklerini de dinleyen Başkan Fadıloğlu, gereken ne varsa imkanlar ölçüsünde yapacaklarını söyledi. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve kırtasiye malzemeleri hediye eden Başkan Fadıloğlu, öğrencilere başarılar diledi.

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİYLE ŞARKI SÖYLEDİ

Atabek İlköğretim Okulu anasınıfında okuyan öğrencilerle de bir araya gelen Başkan Fadıloğlu minik öğrencilerle bol bol vakit geçirdi. Öğrencilere çikolata dağıtan Başkan Fadıloğlu öğrencilerin söylediği şarkılara da eşlik etti.

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ ÖĞRENCİLERİMİZİ MUTLU ETTİ

Başkan Fadıloğlu’nun ziyareti ile moral bulduklarını dile getiren Atabek İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Erdal Çelebi, ise, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, okulumuzu ziyaret ederek eksikleri tespit etti. Sorunlarımızı dinleyen belediye başkanımız imkanlar ölçüsünde eksikleri gidereceklerini söyledi. Öğrencilerimizle de yakından ilgilenerek onlara hem nasihatte bulundu hem de çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye etti. Verdiği desteklerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.