BAŞKAN FADILOĞLU AYDINLAR MAHLESİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Fadıloğlu; “Biz Halkımızla Her Zaman İç içeyiz”

Geçtiğimiz günlerde Aydınlar İlköğretim Okulu ziyaretinden sonra Aydınlar Mahallesini gezerek incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla tek tek el sıkışıp sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, kalıcı çözümler üretebilmek için sorunları yerinde görerek, halkın düşüncesini mutlaka aldıklarını vurguladı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Fadıloğlu, “Biz ilçemizin bütün mahalle ve köylerini elimizden geldiğince gezip, halkımızın varsa sorunlarını ve sıkıntılarını kendilerinden dinleyip fikir alış verişinde bulunuyoruz. Biz halkımızın sorunlarını ve ihtiyaçlarını kendilerinden dinleyip müdahaleyi anında yapmaya çalışıyoruz. Bizler bu kutsal millete hizmet etmek için geldik. Sağ olsun aydınlar mahalle sakinleri bize teveccüh de bulunup sevgilerini ve memnuniyetlerini gösterdiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Biz her bölgemize ihtiyaçları doğrultusunda eşit hizmet dağıtmaya çalışıyoruz. Onların memnuniyeti ve mutlulukları, bizim için en büyük ödüldür ” dedi.

“O Hem Belediyemizin Hem de Gönüllerimizin Başkanı”

Şehitkamil Belediyesinin çalışmalarından son derece memnun olduklarını dile getiren Aydınlar Mahalle sakinleri, “Özellikle Belediye Başkanımızın bizi gelip ziyaret etmesi ve sorunlarımızı dinlemesi bizleri çok mutlu etti. O sadece Belediyemizin Başkanı değil gönüllerimizin de başkanı. Allah ondan ve ekibinden razı olsun” dediler.