BAŞKAN FADILOĞLU BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

SPORCULAR BAŞKAN FADILOĞLU’NA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

28 Şubat - 4 Mart tarihinde Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen, Türkiye şampiyonası ve Avrupa milli takım seçmelerinde başarılı sonuçlar elde eden sporcular, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesporumuz her dalda ve branşta gerçekten mükemmel skorlarla yüzümüzü güldürüyor. Bugünde çeşitli branşlarda iyi sonuçlar elde eden sporcu kardeşlerimizi ağırlayarak kendilerine teşekkür ettik. Bu başarıda emeği geçen hocalarımızı da yürekten kutluyorum. Onlarda önemli destekleriyle zor şartlar altında başarının alt yapısını oluşturuyorlar. Bizlerde meclisimizden aldığımız kararla başarılı sporcularımızı ödüllendiriyoruz. Spora ve sporcuya her zaman destek veriyoruz. Amacımız daha sağlıklı nesillerin yetişmesini sağlayarak geleceğimizi güven altına almaktır. Bilek güreşi takımımız 6 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalya alarak büyük bayanlar ve büyük erkekler kategorilerinde takım halinde Türkiye 3.’lüğü elde etmişlerdir. Başarılarından dolayı sporcularımıza tekrar teşekkürler ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından sporcular, Başkan Fadıloğlu’na çiçek takdiminde bulunarak desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretin ardından Başkan Fadıloğlu ile sporcu ve yöneticiler hatıra fotoğrafı çektirdi.