BAŞKAN FADILOĞLU BASIN MENSUPLARINA 3 YILLIK HİZMETLERİ ANLATTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


TÜRKİYE’DE BİRÇOK ÖRNEĞİ OLMAYAN PROJEYE İMZA ATTIK

Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Mütercim Asım Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hayata geçirdiği projelerle belediyecilik örneği sergileyen Şehitkamil Belediyesi’nin 3 yıllık hizmetlerini kamuoyuyla paylaştı. Belediye çalışmalarıyla Türkiye’de birçok örnek projeye imza atan Şehitkamil Belediyesi’nin; eğitim, teknoloji, kültür-sanat, çevre, turizm ve spor gibi birçok alanda faaliyet gösterdiğini ve destek sağladığını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sosyal belediyecilik çalışmalarında kurumlarla iç içe çalıştıklarını belirtti.

EKİP ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE GELECEK GÜNLERİ İNŞA EDİYORUZ

Belediye hizmetlerinde sınırları göz ardı ederek şehrin gelişmişliğine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu, göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmaları sunum eşliğinde basın mensuplarına anlatırken, şöyle konuştu: “Hizmetlerimizde sınır yok. Hiçbir ayrım yapmadan sorunları ve eksiklikleri gidermeye çalışırken, lojistik destek sağlıyoruz. Geleceği inşa ediyoruz, geleceğe yatırım yapıyoruz. Bunun için teknik ekipmanları kurmaya yönelik hizmetler sunuyoruz. Nitelikli alanlar oluşturuyoruz. Projelerimiz devam ediyor. Projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bir günlük aktivite gibi görünen projeleri sürdürebilmek çok önemli. Biz bunu da başarıyoruz. Kalıcı eserlere imza atıyoruz. Planlı çalışıyoruz. Türkiye’ye örnek olan birçok projeyi halkımızın hizmetine sunduk. Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri yerine getirebilmenin sevincini yaşıyoruz.”

YAZ-KIŞ VATANDAŞIN RAHATI VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Fadıloğlu, sözlerine şöyle devam etti: Vatandaşların taleplerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek bizleri mutlu ediyor. Yaz-kış vatandaşın rahatı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Hizmetin renkleriyle, Şehitkamil’i geleceğe taşıyoruz. Sadece ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak yeterli değil. Biz şehrin ihtiyaçlarını karşılamak için de çalışıyoruz.”

BENİ EN ÇOK MUTLU EDEN PROJE AİLE MERKEZLERİNİN KONSEPTİ

Atık deposuna gidecek 16 farklı kağıdı birbirinden ayıran tesisin kurulduğu, Türkiye’nin en büyük biyolojik gölünün yapıldığı, gıda bankası gibi örnek teşkil eden birçok projeyi hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi’nde yapılan hizmetleri sırasıyla anlatan Başkan Fadıloğlu, kendisini en mutlu eden projenin aile merkezleri olduğunu dile getirdi. Fadıoğlu: “Tüm projelerimiz birbirinden güzel. Ancak beni en mutlu eden proje aile merkezlerinin kurulmasıydı. 60 yaşında bir teyzemiz aile merkezine kaydolmuş. Ve bir gün beni karşısında gördüğünde dua etmeye başladı ve bana dedi ki; ‘ben okuma-yazma bilmiyordum. Bu nedenle otobüse dahi binemiyordum. Alışveriş yapamıyordum. Açtığınız aile merkezine kaydoldum. Şimdi hem okuma-yazma öğrendim. Hem de Kuran-ı Kerim okumayı öğrendim. Ayrıca birde el işleri yapmayı öğrendim. Bu şekilde hem okuma-yazma öğrenerek artık rahatlıkla otobüse binebiliyorum, alışveriş yapabiliyorum. Hem de öğrendiğim el işi çalışmalarıyla evin geçimine katkı sağlıyorum. Allah sizden razı olsun’ dedi. Bundan daha güzel bir mutluluk, bundan daha güzel bir haz olabilir mi? Bundan ötürü beni en çok mutlu eden proje aile merkezleri oldu” diye konuştu.