BAŞKAN FADILOĞLU BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


24 Temmuz 1908 Basında Sansürün kaldırılması ve Basın Bayramı olarak kutlanması nedeniyle Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İlimizde görev yapan tüm Ulusal ve Yerel basın mensupları ve yöneticileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Dülükbaba mesire alanındaki öğle yemeğine Şehitkamil Belediye, Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman, Anadolu Basın Birliği Başkanı İsmet Atar, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Gaziantep Şube Başkanı Metin Aybey, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar, Rahmetli Kemal Bağcı’nın Eşi Elif, kızı Gamze, oğlu Uğur Bağcı ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Günün anlamına binaen bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Temmuz Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, gazetecilik mesleğinin çok zor olduğunu söyledi.

BAŞKAN FADILOĞLU; “GAZETECİLİK MESLEĞİ ÇOK ZOR BİR MESLEK”

Gaziantep'in çıtasını daha yukarıya taşıyabilmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, "Çeşitli faaliyetlerde sizlerde gazeteci olarak bizlere destek oluyorsunuz. Yaptığımız işleri yerel ve ulusalda vatandaşlarımızla paylaşmamızı sağlıyorsunuz. Bu sayede hem vatandaşlarımız hizmetlerden haberdar oluyor hem de yapılan projelerin daha farklı noktalara gelebilmesi adına bizlere güç veriyorsunuz.

İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte el ele vererek çalışmalarımızı daha iyi noktalara taşımak adına şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Bu vesile ile bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Katılan tüm gazetecilere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Gazeteciler Cemiyeti Eğitim Komisyonu Başkanı Doğan Özdinç, günün anısına Başkan Fadıloğlu'na kendi çizdiği karikatür resim armağan etti. Daha sonra tüm basın mensupları günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.