BAŞKAN FADILOĞLU BAYAN KURSİYERLER İLE BİRARAYA GELDİ

SOSYAL TESİSLER GELİŞİME ÖNCÜLÜK YAPIYOR

Hemen hemen her mahallede hizmete açtığı sosyal tesisler ile Şehitkamil ilçesinin gururu haline gelen Başkan Fadıloğlu, tesislerdeki kurslardan faydalanan ev hanımlarını ziyaret etti. Sosyalleşmenin en belirgin özelliğini taşıyan tesislerde ev hanımları, dikiş, nakış, el beceri kursları, Kur’an, okuma-yazma kursları ile çeşitli seminerlere katılarak hayata bakış açılarını değiştiriyorlar. Sosyal tesisler sayesinde eve hapsolmaktan kurtulan bazı ev hanımları çocuklarıyla birlikte bir aile yuvasını aratmayan tesislerde çeşitli konularda eğitim alıyorlar.

KURSİYERLER BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Sosyal tesislerde kendilerine her türlü imkanın sağlandığını dile getiren kursiyerler, bu imkanları sağlayan Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “Şehitkamil ilçesine bu kadar güzel hizmetlerin yapılacağı hiç aklımıza gelmezdi. Belediye başkanımız sağ olsun hiç durmadan yorulmadan sürekli bizler için hizmet üretiyor. Özellikle hizmete açtığı sosyal tesisler sayesinde eve hapsolmuş biz ev hanımlarını eve bağımlı kalmaktan kurtardı. Sosyal tesislerde tüm kadınlar bir araya gelerek kurslara ve seminerlere katılıyoruz. Aile sıcaklığını aratmayan tesisler sayesinde çok mutlu ve huzurluyuz. Bu sosyal tesisleri kazandıran başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun” dediler.