BAŞKAN FADILOĞLU BAYAN PERSONELLERE KARANFİL DAĞITTI

Şehitkâmil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Belediyede çalışan bayanların 'Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı”. Bütün birimleri tek tek dolaşan Başkan Fadıloğlu, personellerle bi süre sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

FADILOĞLU; BAYANLAR BİR GÜN DEĞİL 365 GÜN BAŞIMIZIN TACIDIR

Bayanlara verdiğimiz önemi bir güne sığdırmanın mümkün olmadığını belirten Başkan Fadıloğlu, kadınlarımız 365 gün başımızın tacıdır, bu mutlu günlerini kutluyorum dedi. Bayan personele işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Fadıloğlu, “kadının olduğu yerde güzelliklerin ve başarının olduğunu belirterek Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka başarılı bir kadın vardır. Şehitkâmil İlçesinde gerçekleştirilen başarılı hizmetlerde bayanların önemli bir payı bulunmakta olduğunu vurgulayarak, karşılaştığı erkeklere de karanfil veren Başkan Fadıloğlu, eşlerine götürmelerini ve anlamlı günlerini kutlamalarını söyledi.