BAŞKAN FADILOĞLU BAYRAM MESAJI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


“Somali’deki Manzarayı Kendi Evimizde Hissediyoruz”

Yeryüzünde yaşayan tüm insanların kardeş olduğuna inanan bir imparatorluğun nesilleri olarak, Somali’deki manzarayı kendi evimizde hissediyoruz. Herkesin bu konuda duyarlı olduğunu ve olmaya da devam edeceğine inanıyorum.


Sevgili hemşerilerim;

Hayatı güzelleştiren, dünyayı yaşanılır kılan insandır. Bizler de hizmetlerimizi şekillendirirken 'önce insan, öncelikle insan' şiarıyla hareket ediyoruz. Fakir fukaranın kapıya geldiği değil, belediye başkanının fakir fukaranın kapısını çalarak arayıp bulduğu bir belediyecilik anlayışı bizim tercihimizdir.

“Bir Mum, Diğerini Yakmakla Işığından Bir Şey Kaybetmez”

Ramazan ayı boyunca yaklaşık 10 bin ailenin kapısını çalarak sorunlarını dinledik ve gerekli yardımları yaptık. Bu gezilerimiz bayram öncesi devam ettiği gibi, bayram sonrası da devam edecektir. Şunun altını çizmek isterim ki; ilçemizin en ücra semtindeki insanımız yaşamsal alanda rahatlamadıkça, bizlerin de gönlü rahat olmayacaktır. Ben ve ekibim, 'Bir mum, diğerini yakmakla ışığından bir şey kaybetmez' sözünden hareketle örnek bir yardımlaşmayla çalışıyoruz. Bu ekip ruhu hizmetlerimizde üstün başarıyı beraberinde getiriyor.

Kıymetli hemşerilerim;

Tabii ki bunları yeterli görmüyoruz. Bizim için esas koşu, asıl maraton bundan sonra başlıyor.

Gönlünüz rahat olsun. Şehitkamil Belediyesi'ni büyük hedefleri olan, düşüncelerini müşterek akıl terazisinden geçiren bir ekibe çalışıyor.

Tüm muhtarlarımız şahittir ki, ilçemizde gerek imarlı kesim ve gerekse imarsız kesim eşit bir şekilde hizmet görmektedir. İki şekilde tarif edilen ilçemizi tek tip yaşanılabilir bir hale getirmeye çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta tüm Müslüman aleminin, gurbette yaşayan kardeşlerimizin, hastalarımızın, bu bayram gününde mesai yapan hemşerilerimizin, annelerimizin, babalarımızın bayramını kutluyor, bu bayramın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.