BAŞKAN FADILOĞLU BEDİR ÖĞRETMENİ ZİYARET ETTİ

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle okul ve ev ziyaretleri yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu emekli öğretmen Bedir Zararsız’ı evinde ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç’ta eşlik etti.

Şehitkamil İlçesi Fatih Mahallesi’nde oturan, Cumhuriyet Lisesi Fen Bilgisi emekli öğretmeni, 63 yaşındaki Bedir Zararsız ile bir süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu; “Çocuklarımızın sorumluluğunu, eğitimini, hüznünü, sevincini, gözyaşını paylaşmak, hepsini tek tek ve sabırla dinlemek, yeri geldiğinde onlarla çocuk olabilmek, yeri geldiğinde anne-baba rolünü üstlenmek dünyanın en zor ama bir o kadar da onurlu işidir. Öğretmenlerimiz her adımda öğrencilerinin yanında olan, sevgisini ve umutlarını onlarla paylaşan geleceği inşa eden ustalardır. Bizde bu duygu ve düşüncelerle emekli öğretmenimiz Bedir Zararsız beyi evinde ziyaret etmek istedik. Tüm öğretmenlerimizin, bu güzel günlerini kutluyorum” dedi.

Ziyaret sonrasında Başkan Fadıloğlu emekli öğretmen Bedir Zararsız’a buket takdim ederek öğretmenler gününü kutladı.