BAŞKAN FADILOĞLU BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Hizmet-iş Sendikası Gaziantep Şube bürosunda gerçekleşen ziyarete Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Hizmet-iş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Geçer ve çok sayıda Hizmet- İş Sendikasına kayıtlı Belediye personeli katıldı.

ZİYARETİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM…

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hizmet-iş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Geçer, "Şehitkamil Belediye Başkanımızın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sorunlarımızı dinlemek için gelen başkanımız bizlere hizmet ile ilgili sunum yaptı. Hizmet-iş Sendikası olarak en büyük sorunumuz bize bağlı olan ve belediyelerde çalışan şirket işçilerinin kadroya alınmamasıdır. Bu yöndeki taleplerimizi milletvekillerimize iletmiştik. Bugünde bizi ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na söyledik. Bakanlığın destek vermesi halinde başkanımızda konuyla ilgili çalışma yapacağının sözünü verdi" dedi.

ORTADA BİR BAŞARI VARSA O SİZLERİN BAŞARISIDIR…

Hizmet-iş Sendikası üyesi olan belediye çalışanlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, "Bu tür faaliyetler çok sık olması gerekiyor. Eğer ortada bir başarı varsa o, ekibin başarısıdır. Beraber çalıştığımız arkadaşlarımızın başarısıdır. Bir belediye başkanının yapacağı işler sınırlıdır. Belediyenin her kademesinde çalışan arkadaşlarımızın emekleri neticesinde ortaya bir şeyler çıkıyor. Belediyecilik hakikaten çok meşakkatli bir iş ama bir o kadar da zevkli bir iş. İnsanlığa hizmet etmek adına yapılan faaliyetlerden büyük bir gurur ve memnuniyet duyuyorum" şeklinde konuştu.

"Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" diyen Başkan Fadıloğlu, "Hizmet-iş Sendikası'na bağlı olarak çalışan arkadaşlarımızla ara sıra konuşmamız gerekiyor. Kendi aramızda muhabbet etmemiz gerekiyor. Çünkü, bu ilişkilerin birer parçasıyız. Bu sistemin sağlıklı çalışabilmesi adına koordineli bir şekilde çalışmamız lazım. Bu tür diyalogları ne kadar çok sıkı tutarsak, o kadar daha iyi sonuçlar alırız” dedi.