BAŞKAN FADILOĞLU BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

“HERKESİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMI’NI KUTLUYORUM”

Şehitkamil Belediyesi’nde gerçekleşen bayramlaşma programına Başkan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Abdülcebbar Özkara, Lebriz Keçeci Güzelbey, Oktay Yalçın ve daire müdürleri katıldı.

Belediye personelleriyle tek tek el sıkışarak bayramlaşan Başkan Fadıloğlu, personellerin sorunlarını da dinledi. Herkesin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini dileyen Başkan Fadıloğlu, “Her yıl olduğu gibi bu bayram arifesinde de belediye çalışanlarımızla bir araya geldik. Başkan yardımcıları ve daire müdürleri arkadaşlarımızla birlikte personellerimizin bayramlarını kutlayarak sorunlarını ve sıkıntılarını da dinledik.  Umarız bu bayram herkes için hayırlı olur. Nice bayramlara ve yıllara sağlıklı bir şekilde çıkmamız dileğimdir. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin de mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.