BAŞKAN FADILOĞLU CHP İL YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

HER TÜRLÜ YAPICI ELEŞTİRİYE AÇIĞIZ

İktidar ve muhalefetin el ele verdiği takdirde ülkenin çok daha iyi noktalara geleceğini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Sivil toplum kuruluşları ve partilerin tek bir amacı var o da ülkenin şu an bulunmuş olduğu konumdan daha ileri seviye bir noktaya ulaşmasıdır. Mutlaka seçmen kitlesi içerisinde oy verenlerin olduğu kadar oy vermeyenlerde bulunuyor. Ama öncelikle bizim umuma hizmet etme gibi bir zorunluluğumuz var. Biz belediye olarak her türlü yapıcı eleştiriye açığız. Amacımız daha yaşanabilir bir Gaziantep. Ana hedefimiz ise milletimize hizmet etmek. Zaman çok çabuk geçiyor. Üç buçuk seneyi geride bıraktık. Bu güne kadar makamı koruma adına bir çalışma yapmadık, bundan sonra da böyle bir niyetle çalışmamız söz konusu olamaz. Birlikte el ele verip projelerde birlikte olursak daha da güçlü oluruz” dedi.

GAZİANTEP’İN YARARINA OLAN HERŞEYİ DESTEKLERİZ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Gökdağ ise; “ Bizlerin Gaziantep’in daha iyi noktalar gelmesi daha yaşanabilir bir kent olması haricinde bir gayemiz olamaz. Bu uğurda Gaziantep’e faydalı işler yapan herkese destek vermeye hazırız” dedi.