BAŞKAN FADILOĞLU DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

1.2. ve 3’NCÜLERİN ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN FADILOĞLU VERDİ

Eğitime destek vermeye devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yurt genelinde yapılan ve 90 bin kişinin katıldığı İlmihal Bilgi Yarışmasında Gaziantep’te dereceye giren öğrencileri ve Seyyah spor ve izciler kulübü başkanı Taner Saruhan ve yönetim kurulu üyeleri makamında ağırladı. 18 yaş altı ve 18 yaş üstü olmak üzere iki kategoride yapılan ve Gaziantep genelinde 642 kişinin katıldığı sınavlarda dereceye girenlere Başkan Fadıloğlu tarafından ödülleri takdim edildi.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini sunan Seyyah spor ve izcilik kulübü başkanı Taner Saruhan; “Altı aydır çalışmaları devam eden “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları” kapsamında “Büyük İslam İlmihali Bilgi ve Kültür Yarışması’nda” mutlu sona ulaştık. Ömer Nasuhi Bilmen hocamızın 'Büyük İslam İlmihali' kitabından ödüllü bilgi yarışmasıydı. Gaziantep’te 642 kişinin katıldığı bu sınavda 18 yaş altı ve 18 yaş üstü olmak üzere iki kategoride yapıldı. 1.2. ve 3’ncülerimizle başkanımızı ziyaret ettik. Şehitkamil belediyemiz sponsor olmuştu. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.