BAŞKAN FADILOĞLU DİN GÖREVLİLERİNİ AĞIRLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Dülük Tabiat Parkında din görevlilerine verilen yemeğe Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Bulut, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şehitkamil İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü ve çok sayıda din görevlisi katıldı.

HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ DİN GÖREVLİLERİMİZİ TAKDİR EDİYORUM

Din görevlilerini sadece belirli gün ve haftalarda hatırlamanın doğru olmadığını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Din görevlilerimizin çok güzel hizmetleri var. Biz de zaman zaman belediye olarak yaz kurslarında elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bu gün Dülük Tabiat Parkında bir araya geldik. Fakat ilerleyen zamanlarda tekrar bir araya gelerek bir piknik düzenleyelim. Zaman olarak da daha çok vakit geçirmiş oluruz. Ben din görevlilerimizin din görevlileri ve camiler haftasını kutluyor, yapmış oldukları bu kutsal görevlerden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR 

İl Müftüsü Ahmet Bulut Başkan Fadıloğlu’na bu güne olan hassasiyetinden dolayı teşekkür ederken, Şehitkamil İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü ise; “Mesaiye başladığım ilk gün Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun çiçeği ile karşılaştım. Din görevlileri haftamızı ilk kutlayan Sayın Başkan Rıdvan Fadıloğlu oldu. Kendisine desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yemekte bir araya gelen din görevlileri yemeğin ardından Biyolojik Göleti gezdiler.