BAŞKAN FADILOĞLU EMEKLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

YAPILAN HİZMETLERİN TEK AMACI VATANDAŞIMIZIN MUTLULUĞU

Sosyal belediyecilik anlayışını ilke edinerek mahalle, köy, okul ve işyerleri gibi alanlarda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, Bosna Hersek Emekliler Lokalini ziyaret ederek, emekli vatandaşların sorunlarını dinledi. Olası sorunları birinci ağızdan dinleyen ve emeklilerle fikir alışverişinde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, emeklilerin merak ettiği konulara değindi. Belediye olarak harcadıkları paranın Şehitkamil ilçesinde yaşayan 650 Bin vatandaşın parası olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu; “Yaptığımız hizmetlerde harcama yaparken bütün vatandaşlarımızın vebalini üstümüzde taşıyoruz. Bu nedenden dolayı da kullandığımız her kuruşa dikkat ediyoruz. Kentsel dönüşüm konusu başta olmak üzere hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden oluru ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Çünkü biz bu makamların geçici olduğunu biliyoruz. Ve biz bu göreve talip olurken sizlerin duasını almak için talip olduk. Ben ve ekip arkadaşlarım sizlerin her zaman yanında olacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

BAŞKANIMIZIN İLGİ VE ALAKASI BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR

Başkan Fadıloğlu’nun emekliler lokaline gelerek kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten emekliler “Başkanımızın bizlere vakit ayırması çok güzel bir olay. Yapmış olduğu bu güzel tesis sayesinde boş vakitlerimizi burada geçiriyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz” açıklamasını yaptılar.

Ziyaret sonrası Başkan Fadıloğlu ve Bosna Hersek Emekliler Lokalindeki vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdiler.