BAŞKAN FADILOĞLU ENGELLİ ÇİFTİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


VATANDAŞIMIZ İLE İÇ İÇEYİZ

Hemen hemen her gün ilçedeki bir semti ziyaret edip vatandaşların dertlerini sıkıntılarını birebir ağızdan dinleyen Başkan Fadıloğlu,  engelli çiftin daveti üzerine evlerine giderek misafir oldu. Başkan Fadıloğlu, aile ile bir süre sohbet ederek onların sıkıntılarını ve dertlerini dinledi. Daha sonra bedensel engelli çiftin evini gezerek incelemelerde bulunan Başkan Fadıloğlu, gerekli gıda ve diğer ihtiyaçların karşılanması konusunda talimat verdi.

BAŞKANIMIZI EVİMİZDE AĞIRLAMAK BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Emine Doğan, kendisi gibi iki çocuğundan birinin ve aynı zamanda eşinin de görme engeli olduğundan dolayı çalışamadıkların, geçinmekte güçlük çektiklerini dile getirerek; “Başkanımızı tesadüfen bir gezi esnasında görerek evime davet ettim. Başkanımızda sağ olsun bizleri kırmayarak, kısa süre içerisinde ziyaretimize geldi. Bazı sıkıntılarımızın olduğu dile getirince elinden gelene yapacağının sözünü verdi. Bugün şunu anladım ki başkanımızın gönlü çok engin. Buraya kadar gelip bizleri dinlemesi bizim için çok önemli. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ

Engelli aileyi evlerinde ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu ;“Her zaman halkımız ile iç içeyiz. Periyodik olarak belli programlar çerçevesinde sıkıntıda olan geçinmekte güçlük çeken ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu gün de Emine hanımın daveti üzerine ev ziyaretimizi gerçekleştirdik. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızı yaşadığı ortamlarda ziyaret etmeye, onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz’’dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Fadıloğlu’na mahalledeki vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Fadıloğlu’da ev hanımları ile sohbet etti. Oyun oynayan çocuklara çikolata ikram etti.