BAŞKAN FADILOĞLU ETÜT MERKEZLERİNDEKİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


“ÖĞRETMENLERİMİZİ YILDA BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN HATIRLAMALIYIZ”

Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen törene, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, başkan yardımcıları ve sosyal tesislerdeki etüt merkezlerinde görev yapan çok sayıda öğretmen katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan Başkan Fadıloğlu, öğretmenlerin çok önemli bir görev icra ettiklerini söyledi. Herkesin öğretmen olamayacağını belirten Başkan Fadıloğlu, “Öğretmenlerimiz hayatımız boyunca unutamadığımız en değerli varlıklardır. Onlardan öğrendiklerimizle hayatı anlıyor, onlar sayesinde doğru ve yanlışı ayırabiliyoruz. Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslektir. Siz değerli öğretmenlerde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı oya gibi işleyerek şekillendiriyorsunuz. Yılda bir kez kutlanan ve hatırlanan öğretmenlerimizi bir güne sığdırmak mümkün değildir” dedi.

 

ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

Öğretmenlerin her zaman hatırlanmasını gerektiğini dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Doğru ve dürüst insanlar yetiştirmek için yıllarını vererek emek harcayan öğretmenlerimizi bizlerde sürekli hatırlamak zorundayız. Bizleri en iyi şekilde yetiştirmek için saçlarını süpürge eden öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu sebeple bizlerde, sosyal tesislerimizde geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimiz ile bir araya geldik. İnşallah öğretmenlerimizin daha iyi nesiller yetiştirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından öğretmenler kendilerini unutmayan Başkan Fadıloğlu’na çiçek verirken, Başkan Fadıloğlu ise öğretmenlerle tek tek tokalaşarak çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Fadıloğlu, daha sonra öğretmenlerle birlikte toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çektirdi. Programın sona ermesiyle öğretmenlere ’1915 Çanakkale’ sinema filmi izletildi.