BAŞKAN FADILOĞLU EV ZİYARETLERİNDE BULUNDU

BAŞKAN FADILOĞLU ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR

Alt yapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik alanda da geniş çapta hizmet veren Şehitkamil Belediyesi, sıkıntısı olan tüm vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor. Yaptığı çalışmalarla ilkleri yaşatan Başkan Fadıloğlu, hizmet yolunda gecesini gündüzüne katıyor. Şehrin gelişimi noktasında durmadan yorulmadan proje üreten Başkan Fadıloğlu, yardıma ve ilgiye muhtaç vatandaşları da unutmuyor. Tüm vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, kapı kapı dolaşarak ev ziyaretlerinde bulunuyor. Son olarak Yeni Mahalle de yaşayan 6 çocuk annesi Emine Özcan ile 3 çocuk annesi Zahide Özcan’ı evlerinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, sorunları dinleyerek bir süre sohbet etti. Son zamanlarda artan soba zehirlenmelerine karşı da aileleri uyaran Başkan Fadıloğlu, sobaların tedbirli bir şekilde kullanılmasını tavsiye etti. Ailelere karbonmonoksit detektörü hediye eden Başkan Fadıloğlu, cihazların soba zehirlenmelerinden kaynaklanan ölüm olaylarının önüne geçtiğini ifade etti. Her zaman vatandaşların yanında olduğunu dile getiren Başkan Fadıloğlu, ilçe halkına daha kaliteli bir hayat sunmak amacıyla çalıştıklarını hatırlattı.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINDAN ÇOK MEMNUNUZ”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Özcan ailesi ise, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun evimize gelerek ziyarette bulunması bizleri çok mutlu etti. Belediye başkanımız sorunlarımızı dinleyerek bizlerle yakından ilgilendi. Şehitkamil ilçesinde yapılan hizmetlerden son derece memnunuz. İlçemiz ile ilgili herhangi bir sorun yada sıkıntımız yok. Ufak tefek sorunlar olabiliyor ancak belediye başkanımız bu konuların en kısa sürede çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesisler hayatımızı değiştirdi. Tesisler sayesinde hem sosyal yönlerimiz arttı hem de insanlarla iletişimimiz güçlendi. Sosyal tesislerden önce evden dışarı çıkmıyorduk. Eve bağımlı olarak yaşıyorduk. Şimdi ise tesislerde düzenlenen tüm eğitim faaliyetlerine katılarak kendimizi geliştiriyoruz. Sosyal tesisler çocuklarımız açısından da son derece önemlidir. Tesisler sayesinde çocuklarımız güvenli bir şekilde eğitim alıyor. Kötü alışkanlıklardan ve arkadaşlardan bu sayede uzak duruyorlar. Belediye başkanımıza bu tesisleri yaptırdığı için çok teşekkür ediyoruz” dediler.