BAŞKAN FADILOĞLU GAZİKENT'TE ÖRNEK DAİRELERİ GEZDİ

ŞEHİTKAMİL KONUT’TA DEV ADIMLAR ATIYOR

Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Şehitkamil Beledi­ye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, insanlara kaliteli yaşam alanları sunmak adına konut çalışmalarına ağırlık verdi. Kısa süre önce yapımına başlanan Gazikent’te ki konutların yapımı son sürat devam ediyor. Son derece modern ve hiçbir masraftan kaçınılmayarak yapılan dairelerde bir ailenin ihtiyacını karşılayabilecek her türlü donatı mevcut bulunuyor.

 

GAZİKENT’TE 660 ADET KONUT YAPILIYOR

Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşların hayallerini gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan  Fadıloğlu; “Burada 17 bloktan oluşan 660 adet konut  yılsonuna kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak. Gazikent’te ki konutlarımız 150 m2 den oluşan ve her türlü teknik donanımı ve standartları yüksek bir bina olarak inşaa ediliyor. Temelindeki bohçalamasından tutturun çatısındaki tecritine kadar, mutfak balkonunun haricinde yatak odasındaki balkonuna ve çamaşır odasından vestiyerine kadar hertürlü ince detayına kadar düşünülerek milletimizin hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Biz kentsel dönüşümde her zaman şu fikri savunuyoruz. Öncelikle vatandaşlarımızın konut ihtiyacına cevap vermeliyiz, ardından kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarımızı yapmalıyız. Biz burda müteahhit firmamıza çok teşekkür ediyorum. Biz burayı kat karşılığında verdik ve sağolsunlar herhangi bir kaza bela olmadan çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

 

SEYRANTEPE ŞİRİNEVLER VE ONAT KUTLAR DA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Seyrantepe’de yapılacak olan konut çalışmalarına da değinen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Temmuz ayının başında gerçekleştirilecek ihale ile birlikte Seyrantpe’de 1673 konutun da yapımına en kısa süre içinde başlayacağız. Şirinevlerde inşaatına başladığımız 480 adet konutun şu anda bodrum katları bitti üst katları devam ediyor. Onat Kutlar’da ki konut projemiz de ruhsat aşamasında. Onun da ihalesini gerçekleştirdiğimiz de oranın da inşaatını kısa sürede bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.