BAŞKAN FADILOĞLU GAZİLERİ VE ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ BU VATAN İÇİN ÇOK DEĞERLİ

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü etkinlikleri kapsamında kentte faaliyet gösteren, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şubesi’ni, Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, burada gazi ve şehit ailelerinin sorunlarıyla yakından ilgilendi. İlk olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cuma Erdem’i ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, daha sonra Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındır ile bir araya geldi. Dernek üyeleri ve yöneticilerinin sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, gazi ve şehit ailelerinin bu vatan için çok değerli olduğunu söyleyerek yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.

“ZİYARETTEN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUK”

Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren gaziler ve şehit aileleri ise, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun ziyareti hepimizi çok mutlu etti. Böylesine anlamlı bir günde belediye başkanımızın bizleri unutmayarak yanımızda olmasından dolayı mutluyuz. İnşallah hükümetimizin çalışmaları neticesinde terör belasından da kurtuluruz. Başkanımız hükümetimizin bu süreçle ilgili yaptığı çalışmalardan bahsederek bizleri bilgilendirdi. Belediye başkanımıza sorunlarımızı dinlediği ve bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz” dediler.