BAŞKAN FADILOĞLU GÖRME ENGELLİ MİLLİ SPORCULARI AĞIRLADI

SPORCULARIMIZIN ATLETİZMDE BAŞARILI OLMALARI BİZLERİ ZİYADESİYLE MUTLU EDİYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, makamında kabul ettiği milli sporcularla yakından ilgilenerek tek tek tanıma fırsatı buldu. Özellikle engelli sporcuların her zaman destekçisi olacağını dile getiren Başkan Fadıloğlu, milli sporculara bundan sonraki spor müsabakalarında başarı diledi. Karşılıklı sohbet içerisinde geçen ziyaret sonrası Başkan Fadıloğlu, milli sporculara eşofman takımı ve spor ayakkabı hediyesinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün Gaziantep Görme Engelliler Spor Kulübü’müz bizi ziyarete geldi. Sporcularımız normal şartlarda 7 branşta faaliyet gösteriyor. 9 milli sporcumuz da, uluslararası yarışmalarda ödül almış olmaları, atletizmde bu kadar başarılı olmaları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizim de Şehitkamil Belediyesi olarak amacımız yalnızca kendi spor kulübümüze destek vermek değil, özellikle amatöre destek vererek, mutfak faaliyetini göstermektir. Görme engelli sporcularımız da uluslararası arenada bizleri temsil ederek, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiler. Onları tebrik ediyorum. Onlara bugün ihtiyaçları olan malzemeleri temin etmeye özen gösterdik. Bundan sonraki finallerin Rio’da olduğunu öğrendim. Rio’da yapılacak müsabakalarda da güzel bir başarıyla döndüklerinde yeniden ödüllendirmiş olacağız. Ben hepsine yürekten başarılar diliyorum” dedi.

 

BAŞKANIMIZIN BİZLERE VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN DOLAYI DA ÇOK MUTLUYUZ

Başkan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret eden görme engelli milli sporcular ise, “Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na öncelikle bizleri makamında kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı da çok mutluyuz. Bugün bizim için önemli olan malzeme yardımında bulundu. Yaptığı yardımlardan dolayı da özellikle teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bizlerde görme engelli sporcular olarak, Rio’da yapılacak olan müsabakalarda başta Türkiye’yi ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Elimizden gelen her türlü gayreti göstererek, kupa ve madalyalarla döneceğimize inanıyoruz” diye konuştular.

 

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Rıdvan Fadıloğlu, milli sporculara malzeme yardımında bulundu. Ziyaretin ardından Başkan Fadıloğlu ve milli sporcular birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.