BAŞKAN FADILOĞLU GÖRME ENGELLİ SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
GAP GÖRME ENGELLİLER OKULU 22 MADALYA TOPLADI
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda 22 madalya kazanan GAP Görme Engelliler İlkokulu-Ortaokulu Spor Kulübü sporcularını, branşa özgü spor malzemeleriyle ödüllendirdi.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Gaziantep'te Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Atletizm Sahası’nda düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Atletizm Şampiyonası, 55 şehirden 450 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Organizasyonda GAP Görme Engelliler İlkokulu-Ortaokulu Spor Kulübü, U12-U14 ve U18 yaş gruplarında 60 metre, 100 metre, 200 metre, 400 metre ve uzun atlama kategorilerinde; 10 altın, 9 gümüş, 3 bronz olmak üzere toplamda 22 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Performanslarıyla başarılı sonuçlar elde eden görme engelli sporcularla öğrenim gördükleri okulda bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, başarı hikayelerinin konuşulduğu sohbetin ardından madalya sahibi sporcuları, branşa özgü spor malzemeleriyle ödüllendirdiler.
OKULUMUZU VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUM
Sporcularımızın azim ve çalışkanlıklarıyla başarılı sonuçlar elde ettiklerini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonunda yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“GAP Görme Engelliler İlkokulu-Ortaokulu, bugüne kadar spor alanında elde ettiği başarılara Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda yenilerini ekledi. Okulumuzu ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Azim ve kararlılıkla elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran gençlerimiz, inşallah bundan sonraki süreçte yeni hedeflerle yeni başarılar elde edecekler. Emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyorum.”
Haberler
SPOR FESTİVALİ, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
KÜSGET’TE YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
ŞEHİTKAMİL’DE 2. KÜME SPORTİF MÜSABAKALARI COŞKUSU ÖDÜL TÖRENİYLE TAÇLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN HALK SAĞLIĞI İÇİN SIKI DENETİM
“SÜPER ÇOCUK PROJESİ” İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
ŞEHİTKAMİL’DE ARAZİ YOLLARI AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINDA YATIRIM HAMLESİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN TÜRKİYE-AVUSTRALYA MAÇINA DAVET
BAŞKAN YILMAZ, BEYKENT’TE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN SESSİZLİK ÇAĞRISI