BAŞKAN FADILOĞLU GSO'DA PROJELERİNİ ANLATTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Gaziantep Sanayi ve Ticaret Odası’ndaki sunuma, GSO Meclis Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, GSO Başkanı Nejat Koçer, GSO meclis - yönetim üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

BAŞKAN FADILOĞLU: ÖNCE HALKIMIZ SONRA BİZ…

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, slaytlar eşliğinde yaptığı sunumda, şehir planlama, fen işleri ve sosyal belediyecilik alanında yapılan çalışmaları GSO üyelerine anlatırken, 2010 yılı hedef ve projeleri konusunda da oda üyelerini bilgilendirdi. Başkan Fadıloğlu; “Bu yıl uygulamaya koyacağımız 1+1 Sosyal konut projesiyle Gaziantep’te bir ilki gerçekleştireceğiz. Yardıma muhtaç insanların ücret ödemeden ikametini sağlamayı hedefliyoruz, bunun yanında kongre ve sosyal tesis projelerimizle de Şehitkamil’e çağdaş bir görünüm kazandıracağız. Bu dönem AKM’yi olimpik standartlarda yenileyerek, bilgisayar sınıfı, kütüphane ve toplantı salonuyla kompleks haline getirdik. Sevgi mağazası işlevi geliştirilerek gıda bankasına dönüştürüldü.

Böylece dar gelirli ve dezavantajlı vatandaşlarımıza daha etkin hizmet verecek. Sosyal tesislerimiz; etüt sınıfları, kurslar ve Anne Merkeziyle daha fonksiyonel hale getirildi. Belediyemizin bilişim alt yapısı geliştirilerek halkımızın kamu işlerinde internetten yararlanma olanağı arttırıldı. Sosyal Belediyecilik alanına ayrı bir önem veriyoruz, İlçemizin kırsal bölgelerine sosyal tesislerle ulaşmayı ve bu bölgedeki vatandaşlarımızı kent hayatının bir parçası haline getirmeyi istiyoruz. ” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sunum bitiminde toplantıya katılan GSO üyelerinin sorularını cevapladı ve önerilerini dinledi. Üyelerden birinin “yaptığınız hizmetler çok güzel ancak belediyedeki makam odanız bence biraz eski bunun için de bir çalışma yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine Başkan Fadıloğlu “Önce halkımız sonra biz…” şeklinde cevap verdi. Kurum – kuruluş, oda ve stk’larla buluşmaların süreceğini söyledi.