BAŞKAN FADILOĞLU HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu; “Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir Hemşirelik, diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslektir. Günümüzde hemşirelik mesleği ve hemşireler sağlık sektörünün vazgeçilmezleri arasındadır.

Özellikle diğer sağlık personelleriyle sinerji yaratarak ortak amaçlara ulaşmada önemli rolleri bulunmaktadır.”diye konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Hemşireliğin doğasında insana saygı ve insan haklarına değer verme vardır. Hasta haklarının, değişen sağlık ihtiyaçlarının, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanması ile etkili, verimli ve duyarlı sağlık hizmeti sunulmasında hemşirelere önemli görevler düşmektedir. Milliyet, renk, inanç, yaş, cinsiyet, siyasi ve sosyal statü hemşirelik hizmetini kısıtlayamaz. Hayatımızı ve sevdiklerimizin hayatlarını emanet ettiğimiz hemşirelerimize görevleri boyunca başarılar diliyorum ve bu özel günlerini bir kez daha kutluyorum” dedi.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI
M. RIDVAN FADILOĞLU