BAŞKAN FADILOĞLU HÜRSİAD YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

“AMACIMIZ İNSANLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fadıloğlu, HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Hasırcı ile yönetim kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yaptıkları projelerin kalıcı ve nitelikli olması için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Fadıloğlu, ilçedeki sıkıntıları gidermek için çalıştıklarını vurguladı. HÜRSİAD ile işbirliği içinde güzel çalışma yapabileceklerini de anımsatan Başkan Fadıloğlu, “Biz milletin hizmetkarı olarak geldiğimiz bu görevde her alanda ciddi projeler üretmeye devam edeceğiz. Amacımız vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmektir. HÜRSİAD yönetimi de ciddi çalışmalarda bulunarak kalıcı projeler üretiyor. HÜRSİAD’ın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Ayrıca ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun toplumu ilgilendiren her konuya destek verdiğini anlatan HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Hasırcı ise, “Bizleri makamında ağırlayarak çalışmaları hakkında bilgiler veren belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İnsan odaklı çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonra da başkanımız ile birlikte işbirliği içinde çalışmalar yaparız” diye konuştu.