BAŞKAN FADILOĞLU İFTARI PERSONELLERİ İLE YAPTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


İftar yemeğine; Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları; Abdülcabbar Özkara, Murat Özgüler, Ali Kazcı, Oktay Yalçın, Birim müdürleri, basın mensupları ve personel aileleri katıldı.

“Bizler Halkın Hizmetkârıyız”

Sahan Restoran’daki yemekte tek tek masaları dolaşarak çalışanları ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu yaptığı konuşmada; “Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki belediyecilik çok meşakkatli ve zor işlerden biridir. Çünkü görevimiz hizmet etmek ve bu hizmeti sizlerle hep birlikte üretiyoruz. Bu işte başarı hepimizindir başarısızlığı ise telaffuz etmek bile istemiyorum. Bizler halkımızın teveccühü ile seçilmiş kişiler olarak büyük bir sorumluluğun altındayız, onların hizmetkarı konumundayız.. Bunun yanında yapmış olduğumuz iş insana hizmet gibi ulvi bir amaç taşıyor. İşte bu düşüncelerle tüm personelime bugüne kadar gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah çıtayı sürekli yükselterek daha güzel hizmetleri yapmak dileği ile hepinizin mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yemek sonunda personel ve aileler ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Fadıloğlu Oyuncakistan Parkı’nda düzenlenen ramazan şenliğine katılmak üzere geceden ayrıldı.