BAŞKAN FADILOĞLU İLÇEYE YAPILAN YATIRIMLARI GEZDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


İlçeye yaptığı hizmetlerle vatandaşın beğenisini kazanan ve bu doğrultuda gece - gündüz ayrımı yapmadan hizmet akışını hızlandıran Gaziantep Merkez İlçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan yardımcıları ve icracı daire müdürleriyle birlikte sabahın erken saatinde başlayarak ilçeye yapılan yatırımları gezdi.

 

HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Seyrantepe Mahallesi’ne yapılan Sosyal Tesis ve uzay çatılı pazaryerinden başlayarak, Katı atıkları ayrıştırma tesisi, Karşıyaka Sosyal Tesisi, Nur Tepe park çalışması, Münif  Paşa Sosyal Tesis İnşaatı, Özgürlük Uzay Çatılı Pazar Yeri, Kamil Şerbetçi Parkı, Yüzme Havuzu İnşaatı ve Abdulmecit Park çalışmalarını gezen Başkan Fadıloğlu, inşaatta çalışan işçilerle de sohbetler etti.

 

AMACIMIZ FAYDALI VE KALICI ESERLER BIRAKMAKTIR

Hizmette ezberleri bozan bir anlayışla çalıştıklarını ve rutin belediyeciliğin dışına çıkarak daha önce yapılmayan projelere imza attıklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Şehitkamil İlçemiz de geleceğe yönelik olarak ve daha yaşanabilir bir ilçe için hizmetlerimizi yaparken vatandaşlarımızın arz ve talepleri ile orantılı olarak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Milletimizin efendiliğine değil hizmetkarlığına talip olmuş bir yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. En büyük arzumuz bizden sonraki nesillere, bizlere emanet edilen bu güzel ilçemize faydalı ve kalıcı eserler bırakarak onların hayatını kolaylaştırmak. İlçemizin her bölgesine aynı şartları ve aynı hizmetleri götürüyoruz. Mahallelerimiz arasında hizmet ayrımı yapmıyoruz. Çalışmalarımızda eğitime çok önem verdiğimizden projelerimizi de bu doğrultuda yürütüyoruz. Ekip arkadaşlarımla birlikte iyinin en iyisini yapmanın çabası içerisindeyiz” dedi.