BAŞKAN FADILOĞLU İLK BAYRAM ZİYARETİNİ HUZUREVİNE YAPTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


“Onlar Bizim Anne Baba Vekillerimiz”

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Huzur evi ziyaretlerine ayrı bir önem gösterdiklerini belirterek; “Huzurevlerimizi mümkün olduğunca çok sık ziyaret etmeye çalışıyoruz. Onlar bizim anne – baba vekillerimiz, onların halini hatırını sormak istek ve dileklerini dinlemek bizlerin evlatlık borcudur” dedi.

Yapılan çalışmalar konusunda da bilgi veren Başkan Fadıloğlu; “Biz Şehitkamil Belediyesi olarak zaten sosyal hizmetler kurumuyla ortaklaşa çalışıyoruz. Buradaki yetkililerimizde sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyorlar. Önemli olan Huzurevlerinde yaşayan manevi anne ve babalarımıza, yalnız olmadıklarını hatırlatmaktır. Bizler de onlarla birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Huzurevi Sakinleri; “Başkanımızın, Bizlerle oturup Sohbet Etmesinden Büyük Mutluluk Duyduk”

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretiyle moral bulan Huzurevi sakinleri ise; “Buraya kadar gelerek bizim halimizi hatırımızı sorduğu için çok mutlu olduk. Çünkü bizlerin sadece manevi desteğe ihtiyacımız var. Bizlerle oturup sohbet etmesinden onur duyduk. Başkanımızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz” şeklinde konuştular