BAŞKAN FADILOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU YÖNETİCİLERİNİ KABUL ETTİ

BAŞKAN FADILOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU YÖNETİCİLERİNİ KABUL ETTİ

 Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu idarecileri ile okul aile birliği üyelerini ağırladı.

 OKUL İDARECİLERİ BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN BİLGİ ALDI

 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Başkan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret eden Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu Müdürü Alparslan Kömüşçü, okul idarecileri ve okul aile birliği üyeleri yapılacak olan etkinlikler ile ilgili karşılıklı olarak görüşmelerde bulundular. Bilgi alış verişinin yapıldığı görüşmeler sonrasında okul idarecileri ile okul aile birliği üyeleri Başkan Fadıloğlu’na hediye takdiminde bulundular.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fadıloğlu, eğitim alanında ciddi çalışmalar yaptıklarını söyleyerek, Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu idarecileri ve okul aile birliği üyeleri ile birlikte bilgi alış verişinde bulunduklarını belirtti.  

 “BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU’NA BİZLERİ AĞIRLADIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 Kendilerini iyi bir şekilde ağırlayarak ilgi gösteren Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu Müdürü Alparslan Kömüşçü ise, “Okul aile birliği üyelerimiz ile birlikte 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yıldönümü sebebiyle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ziyaret ettik. Sağ olsun başkanımız bizleri çok güzel ağırladı. Bizlerde kendi çalışmalarımız ve okul aile birliğimizin çalışmaları hakkında başkanımıza bilgi verdik. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’da projelerini anlatarak bizleri bilgilendirdi. Verimli bir görüşme olduğu kanaatindeyiz. İnşallah gerek okul olarak gerekse de belediye olarak eğitime katkı yapılabilecek ne varsa birlikte görüşüp hayata geçirmeye çalışacağız” dedi.