BAŞKAN FADILOĞLU İMO YÖNETİMİNE ZİYARETTE BULUNDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILOĞLU GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Her fırsatta kurumlar arası işbirliğinin önemine değinen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Fadıloğlu şehrimizde önemli bir konuma sahip inşaat sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek adına İnşaat Mühendisleri Odasına ziyarette bulundu.

BAŞKANIMIZIN ODAMIZA YAKLAŞIMI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç’te Başkan Fadıloğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtirken “Şehitkamil Belediyesinin ve Sayın Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun odamıza göstermiş olduğu yaklaşım bizim açımızdan çok önemli. İnşaat sektöründeki çalışmaların ve yaşanan sorunların çözümü konusunda Başkanımız her zaman desteğini vereceğini belirtti. Bizde bu hissettiğimiz destekle çalışmalarımıza özveri ile devam edeceğiz” dedi.

KARŞILIKLI GÜVEN ÇERÇEVESİNDE İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Gaziantep’te ki odalarla karşılıklı güven çerçevesinde işbirliği yapmaya devam edeceklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “İnşaat Mühendisleri Odası yönetimi geçtiğimiz günlerde bize bir ziyaret gerçekleştirmişti. Bu ziyaretten duyduğumuz memnuniyet karşılığında bizde belediye olarak odamıza iadeyi ziyarette bulunduk. Kurumsal işbirliği çerçevesinde bizler odalarımızla ilişkilerimizi sağlam temeller üzerine kurmaya gayret gösteriyoruz. Burada sayın başkanla birlikte inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri görüştük. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ben kendim ve mensubu olduğum belediyem adına kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ziyaret sonrası Başkan Fadıloğlu’na gümüş işlemeli ibrik hediye etti.