BAŞKAN FADILOĞLU İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Dernek binasında gerçekleşen ziyarete Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİNE DEVAM

Kent güvenliği ve insan sağlığı için sürekli sivil toplum kuruluşları ve odalarla birlikte hareket etmeye özen gösteren Şehitkamil Belediyesi bu kapsamda odalara ve derneklere yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor. İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanı Rıdvan Köksüzer ile bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu inşaat sektörü ile ilgili yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

İLERİYE DÖNÜK İŞLER İÇİN BİR ARADAYIZ

İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanı Rıdvan Köksüzer; “İletişime açık ve sürekli gelişmeyi hedef olarak belirleyen Başkanımız sayesinde bizlerde ek olarak inşaat sektörüne katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Burada Başkanımızla birlikte inşaat sektörünün sorunları yapılması gerekenler ve ileriye dönük yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.