BAŞKAN FADILOĞLU İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİNİN DÜŞÜNCELERİNİ ALDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


İnşaat Müteahhitleri Derneği’nde düzenlenen toplantıya Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Rıdvan Köksüzer ve dernek üyeleri katıldı.

KÖKSÜZER; “HEDEFİMİZ HEP BİRLİKTE GELECEĞİ OLUŞTURMAK”

Toplantının açılış konuşmasını yapan GAİMDER Başkanı Mehmet Rıdvan Köksüzer; Bu tür toplantıların şehrin geleceğine yön verme açısından çok önemli olduğu belirterek Şehitkâmil bölgesinde güzel çalışmaların olduğunu ve şehrin vizyonunu değiştirecek projelere imza atıldığını vurguladı. Köksüzer; “İlçe belediyesinin vizyon çalışmalarını izliyoruz. Bu anlamda Belediye Başkanı Fadıloğlu’yla birlikte ekibini kutlamak istiyorum” diye konuştu.

FADILOĞLU; “ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Başkan Fadıloğlu ise; “İnşaat Mühendisleri Odası, Müteahhitler Odası ve Mimarlar Odası ile Kültür Merkezimizin yer tayini konusunda bir araya gelmiştik, istişare ederek ortak bir karar aldık. Bu bizler için çok önemliydi çünkü her zaman ortak karar alma mekanizmasını çalıştırmak istiyoruz.

Daha önce düzenlenen bazı toplantılarda da yerel yönetimlerin, planlamaları yaparken mimarlar ve mühendislerin ve müteahhitlerin düşüncelerine önem vermeleri gerektiği belirtmiştim. Bizler belediyemiz bünyesinde bulunan mimar ve mühendislerimiz, STK’lar, Odalar ve kurumlardan gelen her türlü fikre açığız. Konuşarak, tartışarak en doğrunun bulunacağını düşünüyoruz” dedi.