BAŞKAN FADILOĞLU KENT GÖNÜLLÜLERİNİ AĞIRLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Kent Gönüllüleri Projesinde görev alan öğrenciler için verilen yemeğe GAÜN Rektörü Yavuz Coşkun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları, GAÜN Öğretmenleri ve çok sayıda davetli de katıldı.
Fadıloğlu; Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirdiniz…

Verilen yemekte masaları tek tek dolaşıp öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kent Gönüllüleri Projesinde görev alan öğrencilerin sosyal yönlerinin geliştiğine dikkat çekti. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirildiğini ve başarıldığını vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “ Gaziantep Üniversitesi ve Şehitkamil Belediyesi işbirliğiyle “Kent Gönüllüleri Projesi” gerçekleştirilmiştir. Bu projeyle üniversiteli öğrencilerin sosyal yönleri gelişirken belediyemizde sosyal belediyecilik yönünde önemli adımlar atmıştır. Proje kapsamında görev alan öğrencilerin ikili ilişkilerle öz güven duygularının geliştiğini ve bu tür çalışmaların diğer kentlerde de gelişeceğine inanıyorum. Çalışmalarda emeği geçen başta GAÜN Rektörü olmak üzere Proje koordinatörü GAÜN Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Mutaf’a ve diğer görevlilere teşekkür ediyorum” dedi.

Coşkun; Öğrencilerimiz Her Alanda Kendilerini Yetiştiriyor

GAÜN’ün öğrencilerini her alanda iyi yetiştirdiğine inandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun’da Sivil Toplum Örgütleri ve yerel yönetimlerle ortaklaşa yürütülen bu tür projeler öğrencilerimizin kişisel gelişimi yanında sosyal ve öz güven sahibi olmaları yönünde önemli adımlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu projenin geliştirilmesi ve uygulanmasında emeği geçen Prof. Dr Mehmet Mutaf ‘e ve proje ortağımız Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.